Back to top

Naše poslanie

Súčasnosť a ľahko predvídateľná budúcnosť – či už chceme alebo nie – sa turbulentne mení. Týka sa to aj gastronómie. Mení sa kultúra nášho stravovania a jedno z našich hlavných pozemských potešení napreduje moderným smerom. Mnohí hovoria o gastronomickej revolúcii, my však stojíme pred novými, vzrušujúcimi, zároveň však zodpovednými úlohami! Poskytujeme súčasnej a budúcej generácii odpovede na rýchle, šetrné, chutné a zdravé stravovanie zohľadňujúce dostatočný prísun energie a správny pomer živín. V našom uponáhľanom svete sú najcennejšími komoditami čas a zdravie. Prečo to najcennejšie nespojiť s pohodlím? Našim poslaním je predstaviť modernému človeku technológie zajtrajška, reprezentujúce originálne chute, ktoré nepoznajú kompromis.

Kto sme?

Tím spoločnosti Food Universum bol zostavený z majstrov kuchárov a výrobcov potravín, ktorých práca sa zakladá na filozofii: „Ponúknuť zákazníkom najlepšiu kvalitu na najvyššej gastronomickej úrovni za priateľskú cenu“. V pozadí rodinného podniku, sídliacom v Maďarsku, stojí vo funkcii hlavného manažéra zakladateľ spoločnosti Fornetti. Jeho 40-ročné skúsenosti v oblasti potravinárstva a marketingu sa stali základom pre trendy, ktoré určujú úlohy našim odborníkom. Silnou stránkou tímu Food Universum je, že si kladieme inovatívne otázky a dávame na ne skutočné, reálne odpovede, ktoré prevádzame do praxe. Sme rebeli a labužníci zároveň, nestrácame čas zbytočnými škriepkami. Kráčame v šľapajách skutočných majstrov gastronómie. Veríme v prirodzené spracovanie čerstvých a kvalitných surovín v uzavretom systéme, ktorý zabezpečuje kvalitu a hygienu na vysokej úrovni. Veríme v digitálne riadenú, kontrolovanú výrobu a predaj, zároveň sme zástancami čo najužšieho kontaktu so zákazníkom. Môžete nám dôverovať!

Kde vyrábame?

Náš výrobný podnik bol postavený v máji roku 2018 v Budapešti. Odzrkadľuje naše profesionálne zázemie a našu úctu k zákazníkovi. Veríme, že smerovanie tímu Food Universum bude príkladom pre budúci rozvoj kvalitného spracovania potravín a výroby kvalitných jedál.